• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Spinat vafler

Hvis jeg kan – kan du også…

image

Der er sket meget siden 13 juni – størst er forskellen oppe i hovedet på mig. Jeg har for første gang i mit liv ændret indstillingen til mig selv. Jeg er IKKE længere min egen værste fjende, jeg fylder ikke min hverdag med negative ord/tanker om mig selv og jeg trøste spiser ikke.

Jeg fylder mig med sund mad, har droppet cola, sukker og dårlige vaner. Jeg slukker tørsten i vand og fylder ikke længere mig selv med dårlige undskyldninger om hvorfor tingene ikke lykkes. Jeg er glad, mæt og mig selv. Med lysten til livet, lysten til at gøre noget godt for mig selv og lysten til at være aktiv.

Var det nemt? Bestemt ikke  – inden jeg startede, blev jeg ved med at udskyde og sige til mig selv – jeg gør det på mandag. MEN da jeg først gik igang og fik de rigtige redskaber, den rigtige kost – ja så er det faktisk gået overraskende godt. Vægten er gemt væk og skal først på den igen 1 september – så hvad jeg har tabt i august ved jeg faktisk ikke. Men da jeg stop på den 1 august havde jeg tabt mig 9 kg på 7 uger – vægttabet er langt fra det vigtigste, MEN en af de ting der gør mig STOLT. OG VIGTIGST AF ALT vægten styrer ikke længere om det bliver en god eller en dårlig i dag – jeg mærker hvordan jeg har det og har haft det fantastisk siden start. I takt med kiloene ryger – er min selvtillid vendt tilbage og jeg gemmer mig ikke længere for verden. JEG er MIG og er STOLT af den JEG er.

Har du ikke læst de tidligere indlæg om hvad jeg har ændret i min hverdag – kan du finde dem og andet god inspiration her:

Min kostplan

Små ting jeg har ændret i min hverdag

På vej i en ny retning

Følg mine kamp her på bloggen, på INSTAGRAM og på bloggens facebook side 🙂 Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom.dk

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinat vafler