Klar til dagpleje!?!

HJÆLP – Mor, styr på karrieren og tid til træning…

image

Jeg sartede som bekendt på nyt job den 1 september og siden er tiden fløjet afsted. Når jeg endelig kommer hjem fra job, vil jeg gerne nyde hvert et øjeblik med begge pigerne og når de er puttet mellem 19.00-20.00 – er jeg næsten selv på vej i seng. Det betyder jeg IKKE har trænet som jeg plejer og jeg SAVNER det. I denne weekend har jeg haft fri weekend og er kommet af sted som jeg plejer, er vild med den ekstra energi træningen giver mig og min krop. MEN HJÆLP mig – hvordan får i hverdagen til at hænge sammen? Jeg møder mellem 5-6.00 hver morgen, så det er ikke muligt at træne om morgen. Jeg har ofte fri mellem 15.30-16.00 – hvilket betyder jeg kører direkte om efter Alba når jeg har fri. Så står den ellers på hygge tid med familien og når de små bliver puttet er jeg ved at være så træt, og der er ikke træning jeg tænker mest på. Ved jeg bare lige skal ind i en god rytme og så er der også tid til træning. Skal bare lige finde tidspunktet til at gøre noget godt for mig selv, også i den travle hverdag. Min tanke er at smutte afsted, så snart pigerne er puttet. Men lad mig endelig høre hvad i gør – så jeg kan få gode ideer. Hvordan er man mor til to små piger, har gang i karrieren og tid til træning?

Husk du lige nu kan få minus 10 % rabat på det lækre træningstøj fra 2xu – brug rabatkoden; fitmom – hos fitnesspigen.dk og få styr på træningstøjet.

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

5 kommentarer

 • Christina

  Nyt job, spændende. Hvad laver du så nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Hej det lyder dog som en lang dag. Hvilket job har du, som kræver 10 timer om dagen? Ville der være mulighed for du kunne arbejde mindre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Når du arbejder så meget, så ville jeg stille mig tilfreds med kun reelt og træne i weekenden.
  Du har vel også en mand du gerne vil holde lidt i hånd med?
  Alternativt holde en lidt længere frokostpause på jobbet og lave en kvik work out. Det gjorde jeg i en periode. Utroligt hvad man kan nå på 45 min. Jeg trænede super intenst i 25 min, tog verdens hurtigste bad og gik via kantinen og hentede mad, som så blev indtaget foran pc’en.
  Alternativt så lav et hjemmeprogram som du kan lave hjemme efter ungerne er lagt. Og sig det er ok du kan bruger 20/30 min om dagen på det. Det er nok, hvis du giver den godt gas.
  Jeg tror på at sundhed er at få livet til og gå op. Og for mig er mit barn, min mand, min sport, mit job og mine venner næsten lige vigtige (de 2 første vil jeg have god plads til!)
  Pt er der plads til regulær træning 2 gange om ugen også løber jeg 2 gange derudover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maybrit

  Det ER skide svært at få det hele til at gå op – og første skridt er at erkende at du sikkert ikke vil få trænet helt så meget i de næste par år (set i forhold til hvad du gerne vil)…..men den dårlige samvittighed over enten ikke at være sammen med familien eller ikke få trænet hjælper ikke

  Men for at finde en eller anden form for rytme så se dig om efter et fast hold, der træner en hverdagsaften…..en gang i løbet af hverdagene og 1-2 gange i weekenden er altså også ret flot at kunne nå med småbørn!

  Jeg selv træner en morgen (hvor jeg kan møde lidt senere) og en aften med en veninde (ellers kommer jeg ikke afsted ) og så weekenden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvis det er nødvendigt at arbejde så mange timer hver dag – altså hvis du prioriterer det højt, så tror jeg ikke der også kan blive meget tid til træning i hverdagene. For det lyder til du gerne vil være sammen med dine piger og din mand også. Jeg er ¨på deltid, for at der er tid til lidt af det hele – arbejde (men ikke karriere ;-)) familie, træning, socialt samvær. Synes din hverdag lyder hård. Er vild med din blog BTW 🙂 elsker at se når der er nye indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til dagpleje!?!