Hej verden og STORT velkommen til FIT-MOM

Hej verden og STORT velkommen til FIT-MOM

Velkommen til – jeg ser frem til at dele min hverdag med dig. For at lære mig bedre at kende – kan du evt. læse “hvem er jeg?”

Mit første fokus område vil være i form efter fødslen – da jeg efter “undervogns tjek” ved lægen er godkendt til at starte træning op. Jeg har altid elsket at løbe – hvilket der efter min mening (og i min verden) – er en nem sport at komme i gang med – da det bare kræver et par gode løbe sko, lidt fritid (dejligt når Alba er klar til at komme med) og en vilje om at det kan lykkes. Der er masser at gratis løbe programmer på nettet så man ikke overanstrenger sig og hurtigt mister motivationen. Det er et af disse programmer der tager udgangs punkt i min træning – målet er 10 km op 16 uger. Ud over løbetræning vil mit mål være at komme til efter fødsels træning en gang om ugen (hvor jeg må have Alba med), få lagt et træningsprogram der tilpasser sig min krop efter fødsel og finde nogle spændende trænings øvelser som kan laves herhjemme. Jeg har valgt at jeg fast skal vejes en gang om ugen – da det motiver mig – kan godt lide at se vægten gå ned og jeg får lyst til at give den endnu mere gas. Det er super vigtigt du sammensætter din “plan” så du kan overskue den – jeg håber blot jeg løbende med mine opdateringer kan motivere dig til at komme i gang. Min plan er at dele hvad jeg gør for at komme i form, min kost, vejningerne, mine løbeturer og de perioder hvor det ikke går som jeg har planlagt. Jeg vil hver torsdag skrive en opdatering herinde hvordan den sidste uge er gået i tal og hvad der motiver mig til at forsætte min kamp. Mine mål med dette forløb er at tabe 20 kg, kunne løbe 10 km og vende tilbage som spinnings instruktør. Da jeg er startet på forløbet vil du kunne følge min løbe træning fra uge 2 og er allerede på nuværende tidspunkt 1 kg lettere. Mit mål for hver uge er at løbe mindst 3 gange – og vil løbende komme med opdateringer når jeg har været af sted. Har i dag lørdag været af sted på løbeturen i morges – da jeg så mit snit til at smutte mens min mand Allan og Alba stadigvæk sov. Er det hele værd at stå lidt tidligere op – så der er lidt alene tid – hvilket i mit liv betyder – tid til løb. Jeg har investeret i et puls bælte der snakker sammen med Endomondo hvilket virker motiverende for mit vedkommende – derudover har jeg tastet ugens program ind i Endomondo – så den rare dame i høre telefonerne løbende fortælle mig om jeg skal gå eller løbe – det vil side det eneste jeg skal bruge mine kræfter på er at komme af sted. Så er MAX motiveret til at give den gas med jer 🙂 Skal DU være med?

 

20131125-132044.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej verden og STORT velkommen til FIT-MOM