• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Hvad skal man ønske sig når man bliver 1 år?

Gravid og træning

Synes simpelthen det har været umuligt at finde trænings tøj til gravide – men nu er det lykkes og selvfølgelig deler jeg den gode nyhed med jer. Jeg vil super gerne træne mens jeg er gravid – men med en meget hurtigt voksende mave – har det været vigtig for mig at finde noget træningstøj jeg har det godt i. Det ellers så smarte træningstøj jeg har – strammer på maven og er bestemt ikke behageligt. Derfor er jeg super glad for jeg fandt www.fitnessmama.dk – som har det lækreste træningstøj til gravide.

Det er blevet til et par super smarte 3/4 træningsbukser – og en lækker grå top med støtte til brysterne – JAAAAA TAK 🙂

IMG_1144.JPG

IMG_1143.JPG

Find de super fede træningsbukser HER og fin den lækre top HER – der kommer selvfølgelig løbende billeder af mig i det fine træningstøj 🙂

Træner du mens du er gravid?

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

1 kommentar

  • Jeg ville rigtig gerne træne (jeg har termin 7februar), men jeg får simpelthen så ondt i min lænd, så det har jeg måtte opgive. Istedet prøver jeg at gå nogle gode lange ture – det er ikke helt det samme, men jeg er da igang 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal man ønske sig når man bliver 1 år?