Mor, graviditet, sundhed og om at ændre fokus

Gravid og tilfreds med mig selv

Det er ingen hemmelighed at jeg savner min mave der efter fødslen af Alba i september 2013 – endelig var begyndt at blive sig selv IGEN. Formen var tilbage og fokus var rettet mod en super form frem for et vægttab.

MEN når det så er sagt er det okay at maven buler når bare den gemmer på en lille baby – og den tilfredsheds fornemmelse jeg har i denne graviditet er guld værd. Da jeg ventede Alba havde jeg været i fertilitetsbehandling 3 år inden (læs om forløbet her) – hvilket havde medførte en del ar på sjælen og en del ekstra kilo på kroppen. Derfor var målet fra start klart da jeg blev gravid – når Alba var født ville jeg sætte fokus på mig selv, kost, træning og sundhed. Det blev til et vægttab på 33 kg inden jeg meget overraskende blev gravid igen. Det har været svært at vende sig til at tage på igen – men med fokus på lillesøster der vokser sig stor og stærk kan jeg leve med de ekstra kilo. Faktum er jeg denne gang er LANGT fra den vægt jeg startede sidste graviditet på og når jeg efter fødslen af lillesøster skal smide de sidste kilo er det langt fra så mange kilo som sidste gang jeg skal smide. Hvor jeg i graviditeten med Alba var meget hårdt ramt i kroppen og nok også på selvtilliden – er det denne gang en helt anden historie.

Jeg er meget mere glad i denne graviditet, tilfreds med mig selv og har selvtillid. Jeg nyder at maven vokser med fokus på lillesøster og pt har jeg ca halvvejs i graviditeten taget under 5 kg på. Jeg kan være fysisk aktiv i denne graviditet og formår at være mor, passe jobbet, privat livet og ikke at forglemme bloggen – mens maven vokser. Lænden driller til tider og tvinger mig til at slappe af – men måske er det meget sundt.

Jeg er en glad og stolt kvinde til trods for at maven buler en del efterhånden 🙂

Husk at du pt kan deltage i 2 konkurrencer på bloggen:

Vind for 500 kr. Rexona produkter

Vind et gavekort til sendentanke.dk 

IMG_1147.JPG

 

Har du set at bloggens instagram profil har ændret navn til @fitmom.dk

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor, graviditet, sundhed og om at ændre fokus