• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Opskift på sundhed

Frem med gummistøvlerne – ses vi?

SPONSORERET

IMG_9081 2

Kunne det ikke være sjovt – hvis hele familien søndag den 4 september slukkede telefonen, trak i gummistøvlerne og oplevede en dag på landet?

OG det er lige hvad familien Wozniak skal (læs; min familie) – vi deltager nemlig i Økologisk Høstmarked. En dag hvor vi får lov at se, smage, røre og opleve en dag på landet. Hvor der er fokus på sunde velsmagende grøntsager, dyrerne på bondegården og masser af familie tid.

Skal du også afsted? Det er ganske gratis at deltage, en kæmpe oplevelse for børnene og masser af mulighed for at stille spørgsmål – find en gård nær dig her;

Økologisk Høstmarked 2016

Planen er at alle sanserne skal tages i brug, at vi sammen skal vælge og handle ind til aftensmaden. At vi skal mærke, smage og dufte til naturen. At Alba og Lia skal vide hvor tingene kommer fra og se hvordan dyrerne lever. Jeg har altid tænkt over hvad jeg handler, hvordan dyrerne bliver behandlet og om mine grøntsager er sprøjtet med en masse sprøjtegift. Det har altid været min mærkesag, at fortælle folk man KUN skal købe økologiske æg – og jeg kan slet ikke holde tanke ud om leveforholdene hos mange dyr. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om jeg gerne ville hjælpe Friland Økologi med at sprede det gode budskab om Høstmarked – hvor hele Danmark er inviteret. Derudover vil jeg nyde at se Alba og Lia rende rundt mellem hønsene, klappe grisene og gå på jagt blandt friske grøntsager sammen med en masse andre glade børn. At vi sammen kan opleve naturen, stemningen og hvad det vil sige at noget er økologisk. At landet danner rammerne om en familie weekend, hvor gummistøvler er “adgangs billetten” og hvor vi glemmer alt om storbyens støj.

Det er ingen hemmelighed at hverdagen hjemme hos os er fyldt med sundhed og mad i alverdens farver. Pigerne hjælper tit med at lave mad og i sommers besøgte vi flittigt den lokale jordbær mand. Vi elsker at handle lokalt, vi elsker friske grøntsager og siger NEJ TAK til gift på vores mad. Vi glæder os så meget til på søndag og håber at se nogle af jer <3

Hvad skal du lave i weekenden?

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskift på sundhed