Før og efter billeder de sidste 3 uger

Fredag med stort F…

3 løbetur i denne uge

En meget træt og uoplagt MIG stod op i morges – var bestemt ikke i gear til den 3 løbetur i denne uge. Da først Alba faldt i søvn i går tog hun faktisk eftervirkningerne fra 3 måneders stikket meget pænt – men vi er alle blevet pænt meget forkølet her hjemme hvilket er en dårlig kombi når man i forvejen ikke er på toppen. En stoppet næse og en sut er bestemt ikke lykken,  så havde klodset den unge dame op i nat – til trods for det havde hun stadigvæk problemer med at trække vejret. Så jeg valgte at “holde vagt” det meste af natten – klokken 2.30 var jeg dog så udkørt at manden måtte tage over. Så altså ingen morgen løbetur til mig – men “heldigvis” for mig – var der juleafslutning på mandens job i dag – og han ville gerne have Alba med – hvilket gav mig ca. en times CHARLOTTE TID 🙂

Så trods en snottet næse, manglende søvn og INGEN overskud – så jeg mit snit til at hoppe i løbeskoene og snuppe ugens sidste tur.

Med andre ord – jeg skal også kæmpe, det er til tider SUPER HÅRDT for mig at sige NEJ TAK – at komme afsted til træning – og at holde fokus, men men men jeg gør det – har tænkt mig at VINDE denne kamp 🙂

Så bare ind i kampen – hvis dit ønske også er at komme i gang, fair nok hvis ikke det bliver her inden jul – men så ser jeg frem til dit selskab i det nye år 🙂

Var alt for mig i dag 🙂 Super dejlig weekend til jer 🙂

Charlotte

20131220-151701.jpg

Husk jeg også er at finde på Facebook – hvor du er meget velkommen til at SYNES GODT OM – for at komme til Fit-mom tryk HER

Fit-mom har også udvidet – så er nu også at finde på Instagram hvor du er velkommen til at følge mig – find mig HER

Bloglovin

For jer som ikke kender bloglovin er det en side hvor du kan følge alle dine ynglings blog. Det kan til tider være lidt en jungle at følge flere blogs af gangen, men her er de samlede et sted. Når en blog får et nyt indlæg, får du besked om det på startsiden, så du altid kan holde dig opdateret, og undgår at skulle tjekke bloggen flere gange uden at der er kommet nye indlæg.

Klik her for at følge mig på BLOGLOVIN.

20131215-102153.jpg

 

6 kommentarer

 • Susan

  Har lige fundet din blog, og er nu fast læser.
  Imponerende indsats som nybagt mor.

  Du har et billede af din løbetur fra i dag. Hvilken app er det du bruger, og kan du nævne fordele og ulemper ved den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Susan
   Først et stort velkommen hertil som fast læser – bliver simpelthen så glad når der er nogle der har lyst til at følge med 🙂 Takker for de pæne ord – tror hvis bare det er en del af mig at have gang i 1000 ting – når man til dagligt inden man fik børn altid havde gang i en masse bolde hele tiden, kan jeg ikke helt slippe denne aktive Charlotte. Så vil simpelthen gøre hvad jeg kan for at være MOR med stort M – men også være CHARLOTTE med stort C – og dagene kan godt blive liiidt lange når man bare går rundt herhjemme (mine kan i hvertfald). ER ikke helt med på hvilket billede du hentyder til – kan du evt skrive på det indlæg hvor billedet er – bruger nemlig mange forskellige programmer til at lege med billederne.

   Dejlig aften til dig og endnu engang tak fordi du vil læse med 🙂
   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susan

   Kan sagtens følge det med de lange dage, på barsel. Been there, done that.

   Det er det eneste billede i dette indlæg. Du er på halvdelen, og den anden del viser dine løbedata.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Susan
   Så er jeg med – der er brugt to programmer – det første er InstaCollage – som jeg har brugt til at sætte de to billeder sammen med. Åbner så billedet i det program der hedder Piclab – hvor jeg leger med farven, billedet og effekterne. Fordelen er klart at jeg kan lave en masse forskellige billeder – og sætte dem sammen så jeg har flere billeder på et billede. I InstaCollage kan man også arbejde lidt med selve billedet – men du har ikke samme fede lys effekter som Piclab. Vil ikke sige der er nogle ulemper – skulle da lige være de ikke er i samme program 🙂 Håber det var svar nok – ellers skriver du bare igen 🙂

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susan

   Hej Charlotte
   Så forstår jeg din forvirring 🙂
   Vi har talt forbi hinanden.

   Det er ikke det program du har brugt til at lave billedet. Det er den løbe app du bruger.

   Og så er det Susan 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sorry SUSAN 🙂 ER rettet i det andet indlæg 🙂 Arhhhh – så er jeg med – bruger endomondo pro. Pro udgaven fordi jeg bruger programmet sammen med mit løbe program – man har nemlig mulighed for at taste intervaltræning når man køber denne udgave. Synes programmet er super smart når man indtaster sin planlagte tur – damen i høretelefonerne fortæller nemlig hvornår man skal løbe og gå 🙂 Kan kun se fordele ved programmet – bruger det også til at konkurrere mod mig selv – når jeg f.eks. løbe samme tur på et senere tidspunkt. Ud over det har jeg investeret i et pulsbælte der kan bruges sammen med – så jeg også kan holde øje med – om jeg virkelig laver noget 🙂 Du kan også tilføje dine venner – så kan i holde øje med hinanden og evt lave en lille dyst 🙂

   Smart hvis du spørger mig 🙂

   Se evt under det indlæg der hedder – er det okay at sige NEJ TAK – der står beskrevet hvordan jeg bruger det 🙂

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før og efter billeder de sidste 3 uger