• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Kostplan

Fra vægttab til sund livsstil uge 4

image

Vi kan alle have dårlige dage. Dage hvor motivationen er IKKE eksisterende, dage hvor sofaen vinder og dage hvor man simpelthen ikke kan overskue andet end sig selv. JEG har dem også og havde forrige uge 3 dage i streg. 3 dage hvor min krop bestemt ikke gad træne, hvor jeg bare var træt og hvor jeg smed mig på sofaen om aften. Vi er bare mennesker og for mig handler træningen om, at tage af sted når jeg har lyst og ikke fordi jeg SKAL.

Jeg har alt for mange gange i mit liv bestemt mig for hvad jeg SKAL og når jeg så ikke har levet op til mine egne forventninger, har jeg slået mig selv i hovedet. Set mig selv som en fiasko og haft svært ved at rejse mig igen. Det var præcis det der skete da jeg i slutningen af 2015 skiftede job – jeg havde i en lang periode så ondt af mig selv, slog mig selv i hovedet – så jeg ikke kunne rejse mig igen. Jeg klarede hverdagen, klarede at være MOR – MEN jeg var ikke glad.

Det er heldigvis længe siden og jeg er igen på rette kurs. Jeg er igang med at lære mig selv om sundhed – igang med at ændre min livsstil og igang med at lære mine børn at passe godt på sig selv. Det er virkelig gået over alt forventning og har kun 1 gang været ramt af hovedpine. En hovedpine som give god nok mening – når man pludselig hiver sukker og cola fra et monster (læs mig). Jeg har dage hvor jeg ryger ud af kurs, dage hvor jeg ikke får mine 6 måltider og dage hvor jeg ikke kommer til træning. Forskellen er bare at jeg ikke længere har brug for at trøste mig med søde sager, jeg har ikke længere ondt af mig selv og jeg giver mig selv lov, hvis jeg har lyst. Jeg tænker ikke længere – nu er jeg ude af kurs, så må jeg godt…

Jeg hopper op på hesten igen, forsætter hvor jeg slap og nyder fornemmelsen af at være glad og mæt. Er vildt – hvordan min holdning til kosten, mig selv og mit fokus har ændret sig de sidste 4 uger. Hvilken udvikling kan der så ikke ske over det næste år – der er kommet SUNDHED på to do listen og jeg nyder det. MEN tænk sig – det tog mig 32 år at lære at spise rigtig, at min krop kan så meget mere – hvis jeg fylder det rigtige brændstof på den. Du kan læse meget mere om min kost her;

Kostplan

Ting jeg har skåret fra min kost 

Som jeg tidligere har skrevet, handler min sunde livsstil om mig. Om at gøre noget godt for mig selv og at være et godt forbillede for mine børn. MEN det er ingen hemmelighed at jeg også ønsker at komme i form. En af side gevinsterne ved at jeg har ændret mit fokus og min kost – er at mine ekstra kilo begynder at forsvinde. Søndag er det veje dag – hvilket betyder jeg var på vægten igår. 4 uger inde i min sunde livsstil og jeg har tabt mig 6 kilo. Tabte kilo som har givet mig mere selvtillid, mod på livet og tilfredshed med mig selv.

Jeg er så glad og er klar på resten af mit sunde liv.

Jeg håber du har lyst til at følge mine kamp her på bloggen, på INSTAGRAM og på bloggens facebook side 🙂 Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom.dk

Tak fordi du læste med…

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

5 kommentarer

 • Jeg synes det er super fedt at du “embracer” din trang til at slappe af og give kroppen ro, i stedet for at være “pictureperfect” hver dag og træne konstant og hele tiden, det er super dejligt at der stadig er jordnære og “dødelige” bloggere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mads

   Tak fordi du læser med 🙂 Jeg er bare mig og bloggen handler om mit ønske om sundhed. Det betyder der er plads til det hele, gode/dårlige perioder og plads til ærlighed. Jeg har ingen trang til at vise noget jeg ikke er – og håber at folk kan se sig selv i mig og måske tænke; KAN HUN; SÅ KAN JEG OGSÅ 🙂

   Jeg har i hvertfald tænkt mig at vinde denne kamp og fylde min hverdag med sunde vaner 🙂

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Super inspirerende læsning! 🙂
  Nogle fif til at droppe cola og sukker? :/ Vågner hver morgen med sunde tanker, men ender alligevel i “sukkerskålen” om aftenen 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Eva

   Har ingen fif – har haft det præcis ligesom dig. Målet var også at være sund hverdag – men ende altid med sofaen og bland selv slik. For mit ved kommende var det et spørgsmål om at skære det helt fra – hvor der er vilje er der vej. Den første dag var hård – men har ikke savnet det siden. Mine måltider er de vigtigste – så længe jeg holder mig mæt, får jeg ikke trang til alt muligt andet.

   Dejlig dag til dig

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt at du deler dine tanker åbent og ærligt. Mit sundhedsideal minder meget om dit. Jeg tror på, at det er lysten der skal drive værker frem for frygten for ikke at leve op til nogle bestemte idealer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kostplan