Farvel

Forever F.I.T. C9 – Følg Rikke

De næste 9 dage kan i følge Rikke her på bloggen – som har sagt ja til at teste C9 boksen. Jeg synes det kunne være spændende at følge en af jer læsere – altså en helt almindelig person, som “bare” trænger til nogle sunde vaner.

Rikke skriver inden forløbet;

Mit navn er Rikke, 23 år og lever normalt den alt for usunde livstil; lidt for travlt og for lidt rigtig mad, for meget fast food og ingen kosttilskud osv. For mange usunde kcal i form af chokolade, slik, kage osv., hvilket resultere i manglen på energi og overskud og lidt for mange ekstra kilo. Besluttede derfor at forhøre mig hos den rutinerede Charlotte og fik åbent døren for C9. Hvor jeg netop fik alle de ting jeg skulle have og fik renset ud efter alle de år med dårlige vaner.
Glæder mig til at se hvad dette forløb gør for mig både fysisk og psysisk. Glæder mig til forhåbentligt mere overskud og nye sunde vaner efter dag 9. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at dele forløbet med jer. 

Nedenstående er mine før billeder – og jeg er MAX klar til at dele mit forløb med jer

Rikke

image image image

Hvor kan jeg købe Forever F.I.T. C9 ?

Boksen kan købes rundt omkring på nettet – I forbindelse med Rikkes forløb kan du spare fragten ved at bestille via bloggen. Skriv til mig på fitmom@outlook.dk

Vil du spare endnu flere penge på de populære bokse?

Så har du mulighed for at få dit eget indkøbsnummer hos Forever og spar fra 15 – 35 % på alle dine produkter.
Du bestiller dine varer over nettet, der er ingen binding, intet mindstekøb, ingen licens, ingen krav – det er helt GRATIS!
Kontakt mig for mere info: fitmom@outlook.dk

Jeg har i forbindelse med mit forløb oprettet en inspirationsgruppe på facebook, hvor alle er velkommen. Uanset om man er igang med et forløb (c9, F1, F2), overvejer det eller bare vil vide lidt mere. Planen er vi deler opskrifter, resultater, hjælper hinanden på vej og hvad der ellers falde folk ind. Jo flere vi er – jo mere inspiration. Så smut endelig forbi gruppen og bliv en del af den – du finder gruppen HER. 

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel