Madplan = spild af tid?

For et år siden…

Skærmbillede 2016-01-24 kl. 21.32.12

Det er vildt at tænke på at for et år siden, gik jeg nervøs herhjemme og ventede på at datoen ville blive den 2/2-15 <3 Jeg var meget spændt og fyldt med en masse dårlig samvittighed – for hvad ville Alba sige til at skulle dele mor og far med en lillesøster. 

MEN alle mine bekymringer forsvandt da lillesøster Lia kom til verden – aldrig har jeg mødt så kærlig en storesøster. Det værste var uden tvivl at jeg skulle komme ovenpå efter det planlagte kejsersnit – var igen indlagt i 5 dage på sygehuset grundet mit helbred og stor var savnet til lille Alba. MEN vi klarede det alle sammen og i dag er jeg den lykkelige mor til to små piger. Jeg nyder hvert et øjeblik med mine piger – men er lidt vildt at tænke på hvordan mit liv har ændret sig de sidste 2,5 år af mit liv.

Jeg gik fra at havde været i fertilitetsbehandling i en lang periode, til pludselig at være gravid. Da jeg troede man ikke kunne blive mere lykkelig – stod jeg med en positiv graviditetstest igen og Alba kunne i en alder af 7 måneder overbringe nyheden til familien. Meget er der sket siden og pigerne vokser så stærkt – den ene dag tager den anden og jeg nyder hvert et øjeblik. Den seneste periode har været hård for mig, men er heldigvis på rette spor igen – jeg er tilbage i Matas. Et job der hænger sammen med MIG, min familie, mine børn og den retning i livet jeg vil.

Jeg vil mange ting her i livet – MEN først og fremmest vil jeg være den bedste MOR for Alba og Lia <3 

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan = spild af tid?