• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Vejning uge 13

Fit i 2014 før/efter billeder

Uge 13

Wiiii tiden flyver afsted og heldigvis flyver fedtet også af mig 🙂 Går i hvertfald den rigtige vej – og en meget stolt mig rundede endnu et delmål i denne uge. Føler jeg er over halvvejs i projekt Fit efter fødslen – og ser frem til at løbe 10 km inden den 1 marts. Hvis jeg er rigtig SEJ – snupper jeg de sidste 9,5 kg inden den første april 🙂 Jeg vil i hvertfald gøre alt hvad jeg kan for at nå det. Der kommer også mere og mere træning på programet – spinning, løb, cirkeltræning og forhåbentlig også snart pump 🙂

Fremtiden for Fitmom og bloggen

Jeg har selvfølgelig masser af spændende projekter i tankerne – og bloggen foresætter. Jeg ELSKER at dele mine tanker, min træning, lille Alba og mine kampe med jer. Glæder mig allerede til at dele mine nye mål med jer – når jeg forhåbentlig inden for de næste par måneder har nået følgende mål:

At tabe 20 kg (mangler 9,5 kg)

At kunne løbe 10 – IGEN – inden 1 marts

Spinnings instruktør IGEN – ER KLARET

Fik du ikke denne uges vægttab med – kan du læse det HER

Hvordan går jeres kamp derude? Er i stadigvæk motiveret – og hvad gør i for at holde motivationen. Jeg har bestemt også ØV-dage og dage hvor jeg er mindre motiveret – læs hvad jeg gør når energien svigter i mit indlæg på fredag.

Før/efter billeder uge 13

Wiiii er spændt på denne uges billeder – har jo haft et vægttab på 2 kg denne uge og er spændt på hvordan det ser ud.

20140205-222725.jpg

20140205-222734.jpg

20140205-222743.jpg

Jeg har igen denne uge valgt at sætte billederne sammen – så du bedre kan se forskellen fra start til nu. Skulle du have lyst til at se alle billederne – kan du finde dem her: FØR/EFTER BILLEDER. Det er også på denne side du kan sammenligne billederne fra sidste uge til denne uge.

Kan du se forskellen? 

Super dejlig dag til dig – husk du KAN HVAD DU VIL 🙂

HUSK at følge mig på instagram – hvor jeg løbende deler billeder af kosten – find min profil HER – @fitmombycharlotte

Du har stadigvæk mulighed for at vinde den super spændende og motiverende bog “Fit på 100 dage” – find konkurrencen HER

Charlotte

 

 

4 kommentarer

 • Hold da op, der sker noget! Du ser super godt ud, det er virkelig sejt – odt kæmpet 😀

  Anna – wonderwomanwannabe.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Anna 🙂

   Synes virkelig også det går godt 🙂 Glæder mig til jeg er “færdig” – bliver bare så meget mere glad i hele kroppen når jeg er tilfreds med mig selv 🙂

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Du ser godt ud. Hvor er det sejt. Og inspirerende. Jeg arbejder også videre. Har du målt dig løbende?
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej det har jeg desværre ikke – er kun vægten jeg har gået ud fra og det at jeg begynder at kunne være i mere og mere af mit gamle tøj 🙂

   Håber også din kamp går godt 🙂

   Dejlig dag til dig

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejning uge 13