Hvorfor 2xu tights? + rabatkode

Et køkken i børne højde

Hvordan ville verden se ud – hvis det var børn der stod for indretningen. Hvis vi voksne trådte i baggrunden og de kære børn fik frie hænder. Følger du, som jeg med i diverse ugeblade, fjernsynet og bolig magaziner, bor vi stort set alle sammen ens. Hverdagen er blevet fyldt med diverse designer ting og mange af de hjem der bliver vist frem, er personligheden pillet væk og alle har f.eks. de samme lamper hængende. Mit hjem er ingen undtagelse – MEN tænk nu hvis vi lod børnene bestemme. Tænk nu hvis vores køkken bragte et smil frem når man trådte ind i rummet, hvis der var plads til “barnlige” sjæle og køkkenet afspillede børnenes personlighed. Smut forbi nedenstående klip som kunne blive vores kommende køkken i vores nye hus…..;

HVIS vores børn fik lov at bestemme 🙂 . Jeg synes det er super fedt når folks hjem skiller sig ud og man tør være anderledes. Endnu mere vild er jeg med ideen om et køkken i børne højde – med forskellige niveauer (har vi allerede), hvor alle kan være en del af projekt mad, uanset højde og drøjde. Hvor der er plads til afslapning i hygge hjørnet og hvor der også er tænkt på baggrunds musikken. Man skal ikke tage fejl af børn, mange af dem er fyldt med gode ideer og kombineret med de ideer voksne har, kan man uden tvivl nå nye højder.

Hvad har du indrettet dit hjem?

Indlægget er sponsoret

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor 2xu tights? + rabatkode