Forever F.I.T. C9 - Følg Rikke

Et brag af en løbe fest – The Color run

image imageSidste år var jeg med til et brag af en løbe fest i Herning og er SELVFØLGELIG at finde i år når Color Run kommer til KOLDING den 19 september. Jeg er allerede gået i super træning med at rulle mig i diverse farver 🙂 Sidste år havde jeg en super hyggelig dag sammen med mit løbe hold og søde Camilla fra Fit´N´Run – en rigtig løbe fest, med glade mennesker, smil, højt musik og masser af farver. Var specielt vild med folks udklædning (ikke at man SKAL være det for at deltage), men stemningen er bare lidt mere vild – når folk giver den GAS med diverse knæstrømper, tylskørter, solbriller og svedbånd. Jeg skal i hvertfald nok afsløre min udklædning når vi kommer tættere på løbet.

Har du været med til The Color Run? Ellers kan du stadigvæk nå at deltage i løbet i Kolding og København. Holde øje med bloggens Instagram profil @fitmom.dk denne uge – hvor jeg starter en konkurrence om 2 løbe billetter til Danmarks mest festlige løb 🙂

Køb billetter til The Color Run København 18/9 HER

Køb billetter til The Color Run Kolding 19/9 HER

Har selvfølgelig fundet lidt af stemningsbillederne fra sidste år frem – så jeg allerede nu kan komme i løbe (fest) humør. Ses vi?

Indlægget er sponsoreret

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forever F.I.T. C9 - Følg Rikke