20% rabat på 2xu træningstøj

En tur på vægten – 14 uger efter start

Når jeg tænker tilbage på de sidste 2 år, kan jeg godt forstå at min krop har været på overarbejde. Jeg har født to børn, tabt 33 kg og er nu igang med mit seneste vægttab. Jeg imponeret over hvad min krop er i stand til og nyder hver en lille sejer på vægten. En klog mand sagde til mig, at jeg skulle droppe vægten og mærke/ se i spejlet hvordan forløbet går. Det råd tager jeg til mig i hverdagen – men en gang om ugen hopper jeg stadigvæk på vægten, dels for at dele resultatet med jer men også for at holde min egen motivation.

Det er netop blevet torsdag og jeg har været en tur på vægten 🙂

Denne uge i tal

Siden sidste måling  – har jeg tabt 500 gram

Fedt procenten er faldet 1,5 %

og jeg har tabt 1,2 kg FEDT (lidt over 4 pakker smør 🙂 )

Jeg har taget 700 gram på i muskler

Umiddelbart blev jeg lidt skuffet da jeg hoppede på vægten og resultatet var minus 500 gram – for jeg har virkelig kæmpet med træning og har haft styr på kosten. Men da jeg får tjekket min strimmel og ser at fedt procenten er faldet en del, jeg har tabt en masse rent fedt og jeg er blevet stærkere – JA SÅ ER TALLET PÅ VÆGTEN IKKE DET VIGTIGSTE.

Jeg er top motiveret og glæder mig til at kaste mig over en ny uge – næste vejning er på torsdag.

Fik du set denne uges før/efter billeder? Ellers kan du finde dem HER

 image

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat på 2xu træningstøj