Nem madplan i 3 step :) Jeg er fan!!!

En træls opdatering

image

Jeg er virkelig på vej på rette kurs igen, mit eventyr i Kiwi har været hårdere for min krop og sjæl end jeg lige havde regnet med. MEN smilet har igen fundet vej til mit ansigt og jeg er GLAD. Mit hjerte er hos mine børn og nyder virkelig jeg kan aflevere dem hver dag – nyder vores morgen hygge og at jeg ser pigerne hver dag. Stille og roligt vender jeg tilbage til at være MIG og jeg nyder det ekstra overskud jeg allerede nu har. Desværre er min krop ikke helt på toppen endnu 🙁

Jeg har gennem mine graviditeter haft store problemer med lænden, ryggen/ mit haleben. Disse smerter er vendt kraftigt tilbage, jeg startede derfor januar måned med en MR-Skanning. Ud fra skanningensbillederne, kunne man desværre ikke finde grunden til mine mange smerter. Problemet er mit haleben som gør jeg løbende får “stød” fra hoften og nedad. Jeg har store problemer med at sidde ned – og når jeg rejser mig op, føles det som om jeg er faldet direkte ned på halebennet.

Det betyder jeg pt har sat min krop på pause – hvilket betyder min personlige træning og spinning er aflyst. Jeg er henvist til Middelfart Rygambulatorium, hvor jeg har fået en tid på tirsdag. Håber af hele mit hjerte de kan hjælpe mig, synes det er trist hvis jeg som 32 årige skal have så store smerter 🙁

Så stilheden på bloggen med hensyn til min træning, skyldes ikke længere manglende overskud – men at min krop har sagt stop. Jeg har lært at lytte til min krop og håber jeg i fremtiden kan hjælpe den på rette vej igen.

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

3 kommentarer

 • Louise

  God bedring. Vil foreslå du undersøger movement Dojo, anna bogdanova eller Jacob Søndergaard (eller en helt 4. Zhealth uddannet person). De ved utroligt meget om kroppen og smerter. Kan være de kan hjælpe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Charlotte

  Det lyder altså rigtig meget som et brækket haleben. Men burde de selvfølgelig kunne have set på scanningen. Det billede du tegner er bare præcis den følelse jeg havde efter et brækket haleben…

  Uanset hvad, håber jeg du snart får det bedre, smerter er bare ikke til at holde ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Wad

  Havde det fuldstændig på samme måde efter min første graviditet og det der hjalp mig mht. smerterne i og omkring halebenet var kranio sakral terapi og nu er det bestemt tåleligt. Gik hos en i Vejle, men de findes jo overalt. Mit haleben havde ifl. ham taget skade under fødslen. Håber du finder den rette hjælp, men måtte lige nævne det for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem madplan i 3 step :) Jeg er fan!!!