Gravid og tilfreds med mig selv

En syg Alba

Det skulle jo ske – Alba startede i dagpleje den 1 september og hele denne uge har hun lagt med sygdom. Manden og jeg har arbejdet på skift morgen og aften for at kunne være hjemme ved lille Alba, torsdag havde min mor hende og i dag måtte jeg pænt blive hjemme fra jobbet. Det går heldigvis den rigtige vej – men når ens lille baby vågner om natten og overbrækker det hele – ville jeg ønske jeg kunne overtage hendes sygdom. Håber hun bliver klar til en ny uge i dagpleje og til at fejre fødselsdag for familien og venner på søndag. Tirsdag (på hendes rigtige fødselsdag) – stå den på fødselsdag i dagplejen – tænk det allerede er 1 år siden hun meldte hendes ankomst.

Super dejlig weekend til her alle sammen

IMG_1342.JPG

Er simpelthen utroligt hun altid smiler – også når hun er syg <3

IMG_1411.JPG

Torsdag blev Alba passet af min mor da hun var hårdt ramt om morgen

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid og tilfreds med mig selv