• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Stjernen i mit liv

Elsker sommerens mange løb – skal du løbe?

20140425-224159.jpg

Sommer byder på en masse officielle løb for mit vedkommende – elsker stemningen omkring løbene, at man kan tage afsted sammen med veninderne og at jeg selvfølgelig har en masse andre deltager jeg kan løbe om kap med 😉 Ikke at jeg løber hurtigt – MEN jeg sætter altid løbende mål for mig selv, så jeg presser mig selv lidt. Virker super motiverende for mig og indtil videre har det lykkes mig at løbe hurtigere og hurtigere.

Se hvor og hvad jeg skal løbe i 2014 HER

Hvilke løb skal du løbe i 2014? og har du evt forslag til andre løb jeg kan løbe (gerne i nærheden af Vejle).

Super dejlig Sommer dag til dig – min startede selvfølgelig med en lille løbe tur.

// Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK.

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjernen i mit liv