• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Baby med til træning..

Det handler om at melde sig til…

…FOR så kommer man nemlig afsted…

20140615-075406-28446253.jpg

Jeg deltager i mit første mini  triathlon i næste weekenden og er i fuld gang med at træne op til startskuddet går. Jeg både glæder mig helt vildt – og frygter svømmeturen – ikke fordi jeg ikke kan svømme – MEN fordi jeg er bange for åben vand. Min træning til stævnet  – har givet mig endnu blod på tanden og har allerede nu tilmeldt mig det næste stævne.

Næste gang jeg deltager i et mini triathlon er onsdag den 6 august i Tørring – du kan læse mere og tilmelde dig stævnet HERGlæder mig over at jeg har en del længere tid til at træne op til denne dag – satser på at jeg tilmelder mig endnu et mini triathlon. Målet er nemlig at komme afsted 3 gange i år 😉

Har du kendskab til andre mini triathlon som kunne være spændende for mig at deltage i – hører jeg super gerne fra dig. Kravet er dog at det er i jylland eller på fyn – så endelig skyd løs hvis du har nogle gode ideer og HUSK kan jeg deltage KAN du også 🙂

Har du lyst til at vinde et par af de super fede 2xu trænings bukser – har du mulighed for at deltage i min konkurrence HER.

Husk du kan følge bloggen på de sociale medier;

 FACEBOOK – FIT-MOM

INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK

BLOGLOVIN 

//Charlotte

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby med til træning..