• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Den bedste barnevogn...

Det bedste løbe ur?

…Hvad skal man vælge…

Er blevet inspireret til at købe et lækker løbe ur – der kan det hele. MEN hvad skal man vælge? Jeg har allerede et bestemt i tankerne fra Adidas – men kunne godt tænke mig at høre hvad i løber med derude. Det der er vigtigt for mig – er selvfølgelig jeg kan se hvor langt jeg har løbet, hvor længe og hvor meget jeg har forbrændt (mon ikke de fleste urer kan klare det). Derudover synes jeg faktisk det er super smart at man kan spille musik fra uret – og at man ikke behøver en ledning, på den måde slipper jeg for at have min telefon med 🙂

20140218-153043.jpg

Men som skrevet vil jeg super gerne høre – hvad du bruger af udstyr, uanset om det er telefonen eller et ur. Er som sagt på jagt efter det smarteste – så ordet er dit – hvad kan du anbefalde. Jeg vil selvfølgelig senere komme med min anmeldelse af det ur jeg vælger at købe 🙂

Super dejlig dag til dig

Charlotte

Fik du ikke læst mit spændende indlæg omhandlende løbevogne – kan du finde det HER – DEN BEDSTE LØBEVOGN

HUSK at følge mig på instagram – hvor jeg løbende deler billeder af min kost – find min profil HER – @fitmombycharlotte

Du har stadigvæk mulighed for at vinde den super spændende og motiverende bog “Fit på 100 dage” – find konkurrencen HER

 

6 kommentarer

 • Jeg kender ikke løbeuret fra Adidas, men jeg løber selv med løbeur og ville meget nødig undvære det :). Jeg har både løbet med et Garmin Forerunner 110 og et Garmin Forerunner 210. 110 er et rigtig fint begynderur, der viser distance, puls, og hastighed over sidste km. Garmin Forerunner 210 har den yderligere funktion, at det kan bruges til intervaltræning. Desuden har 210 et mere lækkert pulsbælte.

  Jeg er personligt virkelig glad for mit Garmin Forerunner 210! Det er ikke kønt, men det fungerer super godt 🙂

  Hvis jeg var dig, ville jeg sikre mig, at dit kommende ur har GPS og ikke “bare” er et pulsur. Det er selvfølgelig lidt en temperaments ting, men jeg stoler mere på satellitter end en “dims” i skoen.

  Håber du bliver glad for det ur du ender med at vælge :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for info – vil jeg klart have med i mine overvejelser 🙂 Er så fedt at høre hvad i andre løber med – en ting er hvad de siger i de forskellige butikker – en anden ting er hvordan det virker i praksis 🙂

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Garmin urene er iøvrigt super enkle at betjene. Det synes jeg er et kæmpe plus, så man ikke kommer til at kludre i det, når man står ved startlinjen til et løb.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] af Charlotte fra bloggen Fit-Mom, tænkte jeg, at jeg ville fortælle lidt om mine oplevelser med at løbe med […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Enig med Lise. 210’eren og 110’eren har også den funktion at man kan deaktivere gps’en og bruge den til alm fitness – den bruger puls bæltet til at beregne forbrændingen. Der er kommet en ny istedet for 210, der hedder 220.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for info Louise 🙂 Leder stadigvæk og lytter bestemt til hvad i skriver 🙂 Har dog lige opdaget at Polar kommer med et nyt til april – V800 – som virkelig ser spædende ud 🙂 så det sakl jeg lige have kigget mere på. MEN som sagt har jeg ikke bestemt mig endnu – så alle de råd jeg kan få inden – er helt FANTASTISK 🙂

   Dejlig aften til dig
   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste barnevogn...