og barnets navn er Alba Olivia...

Der var engang….

Ny uge er skudt i gang – hvilket betyder uge 4 på mit løbe program, har lagt et link i bunden af dette indlæg – hvis der er andre som vil bruge det samme. Bruger som tidligere nævnt løbeprogrammet med Endomondo – hvor jeg taster hver tur ind under intervaltræning, derefter er det bare at vælge den pågældende tur når man skal ud at løbe. Synes virkelig det er super nemt – og det eneste jeg skal er at løbe 🙂

Startede morgen med en gå tur med barnevognen, havde nu satset på at stå tidlig op og smutte i træningscenteret – men Alba Olivia og jeg blev enige om at sove til klokken 8 🙂 Så efter en flaske var det ned i voksi posen og ud i den dejlige vinter morgen – fantastisk vejr og blev til en super dejlig tur på 7 km. Inden aftensmaden så jeg mit smut til at hoppe i løbeskoene og fik dermed klaret dagens løb, super dejligt både at finde tid til en lang gå tur og den obligatoriske løbetur. Er lidt sjovt at selv om jeg er meget mere aktiv end jeg har været længe – er jeg ikke mere træt, synes faktisk jeg får mere og mere energi og overskud

Løbeprogrammet – http://www.motionslob.dk/sites/default/files/Begynderprogram_2.pdf021213

  Kort info om mig;

Jeg hedder Charlotte er 30 år og til daglig når jeg ikke er på barsel – er jeg butikschef i Matas. Udover jobbet i Matas er jeg spinnings instruktør hvilket jeg grundet min graviditet har holdt pause fra – men målet er bestemt at vende tilbage i sadlen.

Jeg blev i september 2013 mor til den dejligste datter Alba – efter en meget lang og hård kamp. Trods lægernes dom at det aldrig ville ske naturligt – og 5 IVF forsøg (reagensglas metoden) senere – lykkes det lille Alba at klare opgaven selv – og i januar 2013 havde jeg for første gang i mit liv en positiv graviditets test i hånden. Mange års kamp var slut – dog havde den efterladt mig med ar på sjælen og en krop der for alvor trængte til en kærlig hånd (og en hård omgang træning).

Ovenstående leder mig hen til mit liv i dag og jeg besluttede mig for – at når lægen gav grønt lys for jeg måtte træne igen, var der ingen undskyldninger. Jeg fik sat mig nedenstående tre mål – som jeg forventer at nå i løbet af 2014;

Løbe 10 km om 16 uger

Tabe 20 kg

Kommer tilbage i sadlen som instruktør

Vejen til at nå ovenstående er først og fremmest løbe programmet, derudover har jeg booket en tid til at få lagt et program, så jeg for alvor også kommer i gang med styrketræningen. Endvidere tilbyder mit træningscenter en gang om ugen efterfødselstræning, hvilket jeg også vil deltage i. Ud over løb er det lange gå turer der bliver vejen frem – er nød til at tænke på jeg hele tiden har skal kunne have Alba med. Kosten er taget ud fra forskellige kostplaner jeg tidligere har brugt, har valgt helt at skære brød, pasta og ris fra. Derudover lever jeg super sundt 6 dage om ugen – 1 dag om ugen har jeg TOTAL fri, hvor jeg må spise alt hvad jeg vil (jeg tror på det holder forbrændingen oppe). Jeg skal fast vejes hver onsdag ved en tredje part – dette gøres udelukkende for min egen skyld om kontrol. Ved at lade en anden veje mig – føler jeg hver uge at jeg SKAL levere et godt resultat og når det er noget jeg SKAL – ja så kan jeg SELVFØLGELIG 🙂

Jeg ved at jeg kan vinde denne kamp og er SUPER motiveret – spørgsmålet er om din kamp også skal starte her?021213 mig

6 kommentarer

 • Ditte

  Er faldet over din blog og glæder mig til at følge den og din kamp. Super inspirerede.
  Allerførst kæmpe tillykke med din datter og tillykke med at det er lykkedes. Hun ser dejlig ud. Jeg kan sagtens se forskel på dine før og efter billeder. Må nu erkende at du trods de ekstra kilo stråler på efter billederne;) samtidig synes jeg det er super fedt at du vil være bedre tilpas i din krop og allerede kan mærke at du får mere energi.
  Jeg har selv været igennem 2 graviditeter siden 2011. Dog ikke med ivf,men har alligevel taget 23 kilo på i forbindelse med graviditet
  Nummer 2. Tabte 25 kg efterfølgende ved hjælp af kostomlægning (madlog-med indlagte snydedage:)),lange ture i skoven med barnevognen,samt 3 ugentlige dage i træningscenteret med spinning og styrketræning. Blev efterfølgende gravid 3 gang og er nu 23 uger henne. Har ikke haft energien til træning grundet slem kvalme og kroppen kæmper her 3 gang med 3 graviditeter på 3 år.
  Jeg glæder mig sådan til at komme igang igen,når vores barn kommer og al ubehaget forsvinder (og mere træthed sætter ind:))
  Håber meget du fortsætter din blog- du har ialtfald fået en fast læser i mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ditte

   Først og fremmest velkommen til – betyder rigtig meget for mig at du har lyst til at følge med. Stort tillykke med dine 2 snart 3 guldklumper – er den største gave man kan få – hvilket jeg først for nydeligt har erfaret.
   Jeg takker for de super pæne ord, hvilket giver mig endnu mere lyst til at kæmpe og selvfølgelige forsætte med en masse indlæg på bloggen. Fedt du også selv har kæmpet kampen og at har vundet den – hvordan ser vægten så ud på nuværende tidspunkt hvor du er 23 uger henne? Kender selv alt for godt til hvordan hele graviditeten styrer ens krop – kunne bestemt heller ikke træne mens jeg var gravid, kunne knap nok gå da jeg havde MANGE plukveer om dagen. Det hjalp selvfølgelig da jeg gik på barsel, men der var maven så stor, at det bestemt ikke var træning jeg havde overskud til at kaste mig ud i.

   Pøj pøj med graviditeten

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Har her i uge 23 taget 11 kg på allerede,så forudser jeg ender omkring de 23 kg igen-puha! Det eneste der hjælper på kvalmen er at spise- det har jeg så givet mig selv lov til. Kroppen er i undtagelsestilstand. Det er fedt med dem der tager 10 kg på og har det skønt under graviditeten – det er bare ikke mig:)
   Fedt at læse din ugeopdatering- så flot klaret! Kan huske sidste grViditet hvor der gik helt sport i at slå mine endomondo tider.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ditte

   Tog faktisk mest på i starten af min graviditet – fra uge 30 holdte jeg stort set vægten, men husker det kun alt for godt 🙂 Vigtigst af alt er at bebs har det godt – så skal vi mødre nok tage kampen med kiloene bagefter. Har ladet mig fortælle at når først man har været i god form – har kroppen lettere ved at finde tilbage til samme udgangspunkt. Tro flytter bjerge – og jeg vælger at tro at det forholder sig sådan 🙂

   Mange tak – fedt du læser med og en kæmpe sejer for mit vedkommende at vægten går ned – glæder mig allerede til resultatet i næste uge.

   Pas på dig selv i aften – stormen har i hvertfald godt fat her i Jylland 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er du sej! Jeg glæder mig til at følge din kamp 🙂 Det er vildt fedt at du laver en blog om dine mål.. Det må virkelig være en motivationsfaktor! Må jeg spørge hvordan du indsætter en rute i endomondo? Altså med intervaller.. Jeg har også besluttet mig for at skulle i gang med at løbe- dog kun 5 km i første omgang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria

   Velkommen til bloggen – bliver glad i hele kroppen når du skriver du har lyst til at følge bloggen og mig. Super dejligt i tager jer tid til at sende mig en kommentar – betyder meget for mig. Er super motiverende at dele mine mål – men håber også det kan motiverer andre til at komme i gang. Måske ikke med 10 km – så med 5 km, kosten eller en tredje ting 🙂 Grunden til mit mål på de 10 km – skyldes jeg tidligere har deltaget i løb hvor jeg løb 10 km og hvad jeg engang kunne – SKAL jeg kunne igen 🙂 Kan godt lide at løbe – men er mest til en tur på 5 km – handler lidt om tiden – synes en halv times løb er passende for mig vedkommende. MEN nu hvor det er et mål jeg har sat må jeg gerne skulle kæmpe lidt mere – så jeg beholder motivationen.

   Med hensyn til Endomondo – er jeg usikker på om det kan gøres i den normale udgave – jeg har nemlig PRO udgaven, men prøver lige at lave en guide til dig her (og ellers skal jeg nok vedhæfte den i billeder på indlægget der kommer i aften).

   Gå ind i Endomondo
   Tryk på træning
   Tryk nede i højre hjørne på min står der Træning: Standard – vælg her
   Vælg den anden sidste – Intervaltræning
   Tryk på krydset i højre hjørne og gå i gang med at oprette dit program

   Håber det kan hjælpe – ellers er du velkommen til at skrive igen 🙂

   Super dejlig dag til dig

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

og barnets navn er Alba Olivia...