• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Gravid og træning

Den bedste højstol

Alba er super godt siddende – jeg ELSKER hendes flotte Nomi højstol/skråstol/barnestol. Stolen er ikke bare praktisk, men også ergonomisk. Den giver god støtte til ryggen og har mange gode siddepositioner samt et super lækkert design. Jeg er vild med at stolen ikke ligner alle andre stole og at den kan følge Alba fra spæd til teenager. Stolen er SUPER nem at gøre ren, nem at løfte og rykke rundt på og så er der placeret små hjul bag på stolen, så den ikke kan vælte.

SUPER SMART – hvis I spørger mig..

Stolen justeres løbende så den passer til Albas højde og drøjde – der skrues bare på de runde dimser bag på stolen og vupti stolen passer til lige netop der hvor Alba er kommet til i hendes udvikling. Har du ikke mulighed for at opleve stolen fysisk i en lokal butik  – ja så er www.evomove.com det helt rette sted at se og designe lige netop din Nomi højstol. Her kan stolen nemlig sammensættes lige som du ønsker det blandt et stort udvalg af farve- og trævalg – herhjemme har jeg valgt den skal være sort fordi det passer til resten af stuen (se billede). Hvis du som jeg bor lige i nærheden af Ønskebørn i Horsens – så kan jeg afsløre at jeg i weekenden så at de netop er begyndt at sælge Albas yndlings stol 😉 

Stolen sælges desuden i Ønskebørn i Rødovre, i Illums Bolighus samt online på www.evomove.com, der tilbyder fri fragt og 30 dages fuld tilfredshedsgaranti.

Kender du højstolen fra Nomi?

IMG_1027.JPG

IMG_1030.JPGIMG_1029.JPG

IMG_1137.JPG

IMG_1025.JPG

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

1 kommentar

  • Malene

    Sikke fin anmeldelse, jeg sidder selv og overvejer at bestille den fine højstol (+stråstol) til når bebs kommer inden længe 🙂 ..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid og træning