• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Total motiveret - og super god samvittighed..

Den bedste barnevogn…

.. efter min mening..

Der er rigtig mange der har skrevet og spurgt til min barnevogn – så tænkte det var på tide med et indlæg om yndlings vognen og mine overvejelser inden jeg købte den. For valget af vognen er som ALT andet i babyverden en jungle  og spørgsmålet er – om hvad der er bedst for MIG også er det bedste for DIG. Uanset hvad – ja så kommer min ærlige mening her og mit valg af barnevogn. Kan du bruge mit indlæg til noget er det SUPER og hvis ikke – så har du i hvertfald muligheder for at læse fordele/ulemper ved den vogn jeg har valgt.

20140218-093408.jpg

Overvejelser inden købet 

Da jeg for ca et år siden var på jagt efter den perfekte vogn – var der flere ting der var vigtige for mig. Mærket var som sådan ikke det vigtigste – men der gik ikke lang tid før mærker som Odder og Emmaljunga dukkede op.

Det der var vigtig for mig:

Et langt liggemål (så Alba kunne bruge vognen længst muligt)

Nem at klappe sammen (kan til tider være svært når man ikke er så høj)

Et styr der både passer i højden til mig og min mand

Skulle kunne være i vores bil (en skoda)

Nem at gå med (går ofte langt med vognen)

Godt placeret på vejen

Sikkerhed

Modellen

Designet

Farven

Valget

Der findes rigtig mange super fine vogne og en af de første ting man skal gøre op med sig selv – er hvad man har tænkt sig at betale for denne herlighed. Der findes lækre vogne i forskellige prisklasser – for mig var prisen dog ikke det vigtigste. Jeg ville bare have den vogn jeg synes var den bedste, både med hensyn til funktioner, farver og design. Lyn hurtigt stod valget mellem Odder og Emmaljunga – da jeg foretrak deres design – er dog ingen hemmelighed at disse vogne ikke er i den billige ende af skalaen. Efter at have kigget en del på disse vogne og forskellige udgaver – faldt valget på Emmaljunga grundet 2 ting:

Deres design

Drejehjul på stellet

Emmaljunga

Det var en grå lækker vogn fra Emmaljunga der fangede min opmærksomhed – og da jeg prøvede den på drejehjul var jeg SOLGT. Vognen var/er super let at køre med – virkelig en fornøjelse når man går langt, har den med på tur eller er ude at handle. Vognen drejer simpelthen rundt om hjørner så let som ingenting – MAN skal ikke bruge vægt for at dreje den – hvilket klart var en fordel i tiden efter mit kejsersnit.

Vognen skulle dog lige klare testen om den kunne være i vores bil – i første omgang var mit ønske at den skulle være der med hjul på. MEN en veninde mindede mig om – at hvis det var min største bekymring – ja så var jeg en heldig dame. Havde jeg valgt med almindelig stel – kunne den uden problem gå i bilen med hjul på – men da jeg havde forelsket mig i det nye stel med drejehjul – måtte jeg “leve” med at hjulene skulle tages af. Heldigvis er det kun de to bagerste hjul der skal af – og de er super nemme at afmontere.

Efter købet

Emmaljunga big star supreme – er efter min mening en af de bedste vogne. Den lever klart op til alle mine forventninger – og er virkelig en fornøjelse at gå med. Elsker designet, farven og alle de små ekstra ting der følge med (så som indbygget fluenet). Jeg gå dagligt rigtig mange km – i alt slags vejr og vognen klager aldrig 🙂 Lige med undtagelse af den dag hvor der var super meget sne – se nedenstående billede. Vi klarede turen – men var lidt af en udfordring – men spørgsmålet er om det ikke ville have været det for ALLE vogne. Eneste MINUS der er ved vognen – er når der er meget sne – kan godt være lidt svært at køre med drejehjulene. MEN heldigvis kan hjulene låses fast – hvilket gør det lidt lettere at komme frem.

20140218-093435.jpg

20140218-093453.jpg

Har du andre spørgsmål er du super velkommen til at kontakte mig – vigtigst er at du finde den rigtige vogn, der passer til dig og dine behov. Jeg har i hvertfald ikke fortrudt mit valg – og ville klart vælge denne model igen. Har du aldrig prøvet med drejehjul – burde du inden du vælger, bare lige køre en tur i butikken med drejehjulene – der er virkelig en verden til forskel 🙂

Super dejlig dag til dig

Charlotte

Fik du ikke læst mit spændende indlæg omhandlende løbevogne – kan du finde det HER – DEN BEDSTE LØBEVOGN

HUSK at følge mig på instagram – hvor jeg løbende deler billeder af min kost – find min profil HER – @fitmombycharlotte

Du har stadigvæk mulighed for at vinde den super spændende og motiverende bog “Fit på 100 dage” – find konkurrencen HER

  

 

4 kommentarer

 • Tine

  Hej
  Jeg overvejer at købe emmaljunga Big Star S, og i den forbindelse vil jeg gerne høre hvordan drejehjulene er når man skal køre på fx grusveje og i skoven?
  Hvor længe brugte i barnevognen i forhold til klapvogn? Tænker på hvad der er mest hensigtsmæssigt at købe fra ny/bruge flest penge på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej. Det rygtes at emmaljungaen vil begynde at hænge i kassen, fordi stellet ikke understøtter hele kassen. Passer det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  Super fin artikel, Vil lige gøre opmærksom på en side, Babypilot.dk her kan man finde og anmelde babyudstyr bla. barnevogne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christinq

  Hej. Hvis du ønsker at sælge din vogn må du gerne give besked. Mvh Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Total motiveret - og super god samvittighed..