Slank eller stærk?!?

Danmarks største kvindeløb – VIND billetter

Skærmbillede 2015-05-27 kl. 21.17.13

Torsdag den 18 juni deltager jeg i Alt for damernes store kvindeløb i Fredericia. Det er en personlig sejer, at jeg igen er klar til at kaste mig ud i et af de skønneste officielle løb. Efter at havde brugt de sidste to år på 2 graviditeter, vægttab og træning for igen at komme i form – er det super fedt at kunne tilmelde sig Alt for damernes løb.

Personligt tæller jeg ned til startskuddet den 18 juni  og glæder mig til at Michelle Kristensen denne dag skal holde peptalk inden løbet (I København, Aarhus & Odense er det Chris MacDonald der står for peptalk). Jeg skal have trænet alt det min krop kan klare og målet bliver at nyde de 5 km jeg har tilmeldt mig. Jeg er stadigvæk ikke i super form – MEN jeg kan løbe og glæde mig til at løbe de 5 km sammen med resten af Danmarks aktive kvindlige løbere.

Personligt synes jeg det er fantastisk at vi kvinder kan samles og være aktive sammen – og at der er plads til alle uanset formen og hvad målet er. Det er mulighed for at tilmelde sig 5, 10, 15 km´s løb eller at nyde de smukke omgivelser gående på 5 km ruten.

Du kan vælge at løbe i følgende byer;

Skærmbillede 2015-05-27 kl. 20.36.07

Når du tilmelde dig får du blandt andet en lækker løbe t-shirt og en goodiebag og så er det seje Anne Bech der står for opvarmningen.

Skærmbillede 2015-05-27 kl. 21.16.43

Personligt nyder jeg at deltage i Alt for damernes kvindeløb, stemningen, humøret og det at man gør noget godt for sig selv, er simpelthen balsam for sjælen.

Hvis du skynder dig forbi bloggens Instagram profil @fitmom.dk – har du mulighed for at vinder billetter til selve løbet(du bestemmer i hvilken by). Vinderen findes på fredag den 29 maj – og der er to billetter på højkant.

Du kan læse mere om løbet og tilmelde dig HER

Skal du løbe dette års smukkeste kvindeløb?

Indlægget er sponsoreret

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slank eller stærk?!?