Vejning uge 20

Dagens træning – Crossfit

Er på kort tid blevet helt tosset med crossfit og satser på en blanding af crossfit og BODY CHALLENGE er vejen til min SUPER FORM. Elsker i hvertfald den ømhed der breder sig i kroppen efter man har givet den MAX GAS til træningen – FEDT at jeg for alvor kan mærke at jeg arbejder hen i mod mit mål.

Endnu mere FEDT er det med det fællesskab der er på vores crossfit hold – synes det er super fedt at folk hepper på hinanden og hatten af for dem der har overskud til at lave flere øvelser sammen med dem der er knap så hurtige. Det er simpelthen SUPER god stil – og super fedt at alle kan være med, ingen form er for dårlig til holdet – handler simpelthen om at man tror på sig selv. Selv mine svigerforældre er med på holdet – det er simpelthen super SEJT og de giver den virkelig GAS – mit mål senere i livet må være, at være ligeså SEJE som dem.

Har du ikke prøvet crossfit så er det simpelthen bare afsted – super man er en del af et fællesskab og at man “sammen” giver den gas – man får næsten en følelse af man er nød til at kommer hver gang. Når der er nogle der “venter” på en til træningen – er det bare lettere at komme afsted og har man en aftale er der ingen undskyldninger for ikke at komme. Personligt modtog jeg en besked i går aftes 22.30 – at jeg bare havde at møde op i dag 😉 Super motiverende for mig – og TAK ANNETTE for at minde mig om at jeg skal afsted.

20140329-120304.jpg

Nedenstående er dagens program for hvad vi trænede i dag

Dagens WOD – Opvarmning – Løb

3 runder bestående af;
400m løb
20 kettlebell swings
20 pushups

Derefter dagens overraskelse:

Air squats VS burpees

Runde 1

9 burpees – 1 air squats

8 burpees – 2 air squats

7 burpees – 3 air squats

6 burpees – 4 air squats

5 burpees – 5 air squats

4 burpees – 6 air squats

3 burpees – 7 air squats

2 burpees – 8 air squats

1 burpees – 9 air squats

1 minuts pause og så turen forfra – bare modsat – altså først 9 air squats – 1 burpees og derefter de resterende 8 runder.

Super fed træning og jeg kan IGEN mærke min krop 🙂

Dejlig lørdag til dig

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @FTIMOMBYCHARLOTTE

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

Charlotte

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejning uge 20