Lækker smoothie (smager næsten som IS)

Crossfit – er du med på trænings bølgen?

Jeg hoppede torsdag aften på min første Crossfit time – trods mange advarsler om at det ville være SUPER HÅRDT. Det var MAX HÅRDT – og min krop skreg af smerte hele fredag – MEN det var også MAX FEDT og bestemt en træningsform jeg har tænkt mig at bruge i kampen om at komme i form.

20140314-213220.jpg

Kort om Crossfit

CrossFitness er en intensiv og alsidig træningsform, der bygger på kroppens naturlige bevægemønstre. CrossFitness forbedrer styrke, kondition, hurtighed og udholdenhed. Træningen er intens, udfordrende og sjov og alle, uanset træningsniveau, kan være med da øvelserne kan tilpasses den enkelte deltager                  (kilde Hedensted centeret ).

Min nye bedste “ven” – forhåbentlig 

Det er længe siden min krop har gjort så ondt – til trods for at jeg havde en del ondt i mine ben efter jeg havde løbet min første 10 km i 1000 år. Smerten kan bare ganges med 100 efter crossfit – og det er både mine ben, lår, bagdel og arme der gør ondt.

MEN en super fed fornemmelse og bestemt en træningsform der tiltaler mig – ELSKER der står en eller anden veltrænet og lidt hidsig underviser der skal motivere mig, mens vedkommende bare råber det skal gå hurtigere 😉 Stakkels mig og min krop – NOT – jeg har en plan om at komme i samme super form som tidligere og crossfit er min nye “ven” på denne rejse.

AT jeg så har lannnng vej igen og at øvelserne er super svære og jeg LANGT fra kan finde ud af dem – ja så har jeg tænkt mig at kæmpe og møde op til træning. Har tænkt mig at kæmpe MAX og presse mig selv endnu mere – hjælper at ham der står med minuturet er ligeså CRAZY som jeg er når jeg underviser. Jeg arbejder bare dobbelt så hårdt når det er “kontrol”, når der er konkurrence og når der står en og råber af mig.

Jeg vil selvfølgelig løbende dele mine oplevelser med jer og min forhåbentlig væsentlig bedre form.

Er du hoppet med på crossfit bølgen? Hvad var dine tanker om det i starten? og hvor hurtig kunne du mærke væsentlig ændringer på formen?

Dejlig weekend til dig

Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @FTIMOMBYCHARLOTTE

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker smoothie (smager næsten som IS)