• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
KONKURRENCE - vind et par 2xu træningsbukser (værdi 999)

Color Run – skal du med?!?

Jeg glæder mig som et lille barn til at jeg skal deltage i Color Run i Herning den 22 juni 2014 – tror det bliver en kæmpe fest og en HELT FANTASTISK oplevelse. Det er godt nok dagen efter mit første mini triathlon, så der kommer til at ske en del aktivitet den weekend – men er MAX KLAR og glæder mig helt vildt til et brag af en farvefest. Glæder mig til at dele mine oplevelser med jer og til ALT helt har jeg vundet et af de super fede Garmin kamera – så vil selvfølgelig optage det hele til jer.  Det betyder også jeg for fremtiden har mulighed for at optage når jeg løber, cykler er til crossfit eller andet. I skal selvfølgelig ikke snydes for mit vinder billede til Garmin konkurrencen – havde en FANTASTISK dag med mit dejlige Color Run hold.

color4

Skal du også være med til Color Run? – læs meget mere om det farverige løb HER.

Har du lyst til at vinde et par af de super fede 2xu trænings bukser – har du mulighed for at deltage i min konkurrence HER.

Husk du kan følge bloggen på de sociale medier;

 FACEBOOK – FIT-MOM

INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK

BLOGLOVIN 

//Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE - vind et par 2xu træningsbukser (værdi 999)