Et dukkerhus man kun kan drømme om...

Bryster der bliver hvor de skal…

også UNDER træning. 

INDLÆGGET ER SPONSORERET

Jeg er fan, imponeret og så bliver mine bryster hvor de skal UNDER min træning (FAKTISK UNDER HELE TRÆNINGEN). Derudover bestod min nye top/sports BH at give den max gas på løbebåndet. Jeg har tidligere prøvet/testet en del træningstøj og har desværre aldrig fundet den rette sports BH, en BH som bliver hvor den skal OG som giver flotte bryster. Jeg har løbende haft “flade” bryster under min træning (fordi støttet har været bedst i de stramme toppe), og jeg har prøvet en sports bh som gav flotte bryster MEN som ingen støtte havde.

Bonus info; Der er “fyld” i min nye sports bh 🙂 

Jeg har den senste periode haft fornøjelsen af at teste træningstøj fra Daily Sports og er meget tilfreds med kvaliteten og komforten. Er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet på shoppen som rummer alt fra almindelig træningstøj til det lækreste golf tøj (Satser på jeg i fremtiden skal spille golf 🙂 ). Tøjet passer meget godt til de størrelser jeg normalt bruger, måske er det en smule stort i størrelsen – klart en fordel for mig, når jeg pt ikke er helt tilfreds med mit spejl billede. Jeg bliver dog en del mere tilfreds med mig selv, når jeg er klædt på i lækker træningstøj, som jeg har det tilpas i og som passer MIG.

Træning er for mig mange ting, det er vejen frem – når jeg ønsker at komme tilbage til min super form. Det er min træning der dagligt giver mig ekstra energi i en stresset hverdag, hvor både jobbet og min dejlige familie har brug for mig. Træningen er mit fri rum, hvor jeg er mig og gør noget godt for mig selv. Selv om det giver sved på panden – må det gerne gøres med stil, derfor er en vigtig del af min træning at jeg har det godt, i det tøj jeg har på UNDER TRÆNINGEN.

image
image

image

Find mit træningstøj her;  l Sports BH l Air tank l Karma Cardigan l Dragon jacket l Fitness crop

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et dukkerhus man kun kan drømme om...