HJÆLP - Mor, styr på karrieren og tid til træning...

Body wrap!!! Luksus og velvære..

image

Jeg løber pt meget stærkt på jobbet, når man de sidste 2 år har levet i en “beskyttet” barsels boble, er det lidt mærkeligt at være tilbage på arbejdsmarkedet med 300 km/t 🙂 MEN det er FEDT – man lærer dog hurtigt at sætte pris på sin fritid, hygge med familien og tid til sig selv. Tid til mig selv er efter 20.00 hver aften – hvor jeg efterhånden begynder at være lidt træt eftersom jeg står op 04.30 de fleste dage.

Derfor er jeg på meget kort tid blevet fan af at ungerne falder hurtigt i søvn og jeg kan pleje mig selv. Er blevet fan af body wrap, hvor duften minder om en dag i spa centeret og hvor jeg finder velvære, energi og afslapning i selve behandlingen. Ja tak jeg er fan og dele selvfølgelig mine erfaringer med jer 🙂

Sådan bruger jeg Aloe Body Toning Kit

TRIN 1:
Rengør med Aloe Bath Gelée og loofahsvamp

TRIN 2:
Applicer Aloe Body Toner. Aloe Body Toner har en opstrammende, udglattende effekt på huden, jo mere du smører på, des større effekt.

TRIN 3:
Brug plastfolien
Pak plastfolie om de behandlede områder.

Afslutning og efterbehandling; 
Aloe Body Conditioning Creme
Påfør Aloe Body Conditioning Creme over hele kroppen efterbehandlingen og løbende som en lækker body lotion.

Sættes kan bestilles samlet – send mig en mail på fitmom@outlook.dk for mere info. Læs mere om æsken her:  Body wrap

Effekten – jeg er født på ny, har gjort noget super godt for mig selv, min hud er blevet pænere og jeg tror på det hjælper huden med at trække sig sammen i forbindelse med mit vægttab. Har du prøvet body wrap???

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆLP - Mor, styr på karrieren og tid til træning...