Motivation

Behold farven i sommerhåret // RABATKODE 20%

Elsker sommer, sol og varme. Desværre er sommeren, turen ved stranden – ikke det bedste for håret og synes håret i sommerperioden falmer hurtigere. Jeg har løbende skiftede hårfarve en del gang – og hvergang har jeg holdt farven ved lige med Colour creme/farve bomber. I periode bruger jeg farveconditionen hvergang jeg vasker hår og elsker mit hår hele tiden ser ny farvet ud 🙂

Pt er det farveconditionen fra Id Hair jeg er stor fan af, passer perfekt til min hårfarve og håret er super nem at rede ud bagefter.

Find den HER 

Find de andre farver fra samme serie – HER

Når du nu er forbi NiceHair.dk – kan du benytte rabatkoden 20DK og få 20%rabat på shoppen, gælder ikke Moroccanoil, Dermalogica & Jane Iredale

Min seneste køb er det lækreste glattejern fra HH Simonsen, som er ekstra bred, hvilket gør det lidt lettere at få glatte min manke af et hår. Jernet bliver hurtigt varm og kan blive op til 232 grader – utroligt jeg har kunne leve uden før 🙂

Skærmbillede 2015-06-08 kl. 19.18.08

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation