• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Nu udstyret med det nye pulsur - V800 fra polar

Baby med til træning..

Jeg nyder at jeg kan have Alba med når jeg træner – specielt når jeg løber. Er simpelthen så glad for min LØBEVOGN og Alba elsker at være med. Vognen kører næsten af sig selv – og jeg har ingen undskyldninger for ikke at komme afsted på mine planlagte løbeture. Du kan læse meget mere om min løbevogn og hvad du skal være opmærksom på inden du køber en vogn – HER

Skærmbillede 2014-06-13 kl. 17.59.01

Træner du også sammen med dit/dine børn?

Har du lyst til at vinde et par af de super fede 2xu trænings bukser – har du mulighed for at deltage i min konkurrence HER.

Husk du kan følge bloggen på de sociale medier;

 FACEBOOK – FIT-MOM

INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK

BLOGLOVIN 

//Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu udstyret med det nye pulsur - V800 fra polar