Før/efter billeder uge 23

// AV AV // UGE 2 TRÆNINGS OPDATERING

Så er det tid til status for sidste uges træning – blev endnu en uge hvor jeg virkelig har kunne mærke min krop. Jeg elsker at træning IGEN er blevet så stor en del af min hverdag, elsker den ekstra energi jeg får og elsker den fornemmelse jeg har i kroppen under og efter træning.

Mange skriver og spørger hvor jeg får alt den energi fra til at kunne træne. Min TRÆNING er min energi – jeg kan så meget mere fordi jeg er fysisk aktiv. Så selv om det virker som om der er lang vej til målet, motivationen måske er = 0 – så er det bare igang med at gøre noget godt for dig selv og din krop. Træning kan hjælpe på rigtig mange ting, her er humøret, energien og motivationen i hvertfald i top og hvis jeg kan – så KAN DU OGSÅ.

Denne uges træning

Mandag; Undervise i spinning – fælles træning med Challenge (Fedt dræber)

Tirsdag: Hviledag

Onsdag: Styrke Træning med Challenge (Crossfit lignende)

Torsdag; Undervise i spinning

Fredag: Hviledag

Lørdag: Løb 5,8 km

Søndag: Løb 5 km

Mit mål er at træne 5 dage om ugen og holde to hviledage hver uge – planen er at mine hviledag skal placeres om onsdagen og om fredagen. Disse dage skal der bare slappes helt af og jeg skal nyde hvor meget gas jeg har givet den de andre dage. Grunden til at jeg vælger at fastlægge dagene, er så jeg kan se frem til disse dage når kroppen er total smadret efter hård træning.

20140421-165759.jpg

Jeg er max klar til endnu en uges træning – og startede allerede i morges med et stramt træningsprogram. JA TAK 😉 Prøvede desuden et nyt træningshold i morges – som i min verden var super fedt – lige noget for mig og bestemt noget jeg skal til for fremtiden. Læs hvad jeg denne gang er blevet bidt af – i mit næste trænings indlæg på mandag.

Fik du ikke læst mine tidligere indlæg denne uge med denne uges vejning og Før/efter billeder – kan du finde dem her;

Vejning uge 1 – Body Challenge

Før/efter billeder

// Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @FTIMOMBYCHARLOTTE

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før/efter billeder uge 23