• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Pause på projekt løb ;(

Alba sover – så er der Charlotte tid!!!

Heller ingen løb i dag 🙁 Desværre – så blev en lang gå tur efter jeg havde sendt mødregruppen hjem – total hyggeligt at mødes en gang om ugen. Næste uge smutter vi til KBH sammen – skal over og julehygge i Tivoli.

Er ved at være klar til barnedåb fik bestilt det sidste tøj igår – der kommer billeder når jeg modtager det med posten. Håret blev i mandags som det plejer – så snupper lige endnu en periode med sort hår 😉 Præsten var forbi i går – super sød og glæder mig nu endnu mere, bliver helt rørt af at tænke på Albas store dag på søndag.

Lige nu sover hun – så vil nyde et Charlotte øjeblik med en god bog – tændte lys og lidt julemusik – elsker denne tid på året – tror dagen i morgen står på at pynte op til jul. Håber også i morgen bliver dagen hvor jeg igen kan starte med at løbe. Har bestemt mig for at starte forfra på uge 3 – så håber op en opdatering i morgen eftermiddag hvor jeg har været ude at løbe 😉

20131127-163437.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pause på projekt løb ;(