• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Konkurrence - sendentanke.dk

Alba klar til dagpleje opstart

Wiiiii det er tosset – for et år siden (læs den 16 septmber 2013) blev jeg mor for første gang til dejlige Alba (læs om min kamp for at blive mor her; fra barnløshed til mor). 

På mandag sende jeg lille Alba afsted (læs hendes far gør) i dagpleje for første gang – vi har selvfølgelig besøgt stedet og er sikker på det er det helt rigtige valgt til lille Alba. Har brugt den sidste periode på at gøre klar til Albas opstart, blandt andet skaffet en ekstra banevogn til dagplejen, købt regntøj, navnelapper til at sætte i tøjet og købt den sødeste “dagpleje” taske til Alba. Er selvfølgelig nød til at dele de fine billeder af tasken med jer – vil forsøge at fange et billede til jer hvor Alba har tasken på ryggen i næste uge 🙂

Ihhhhh det går så stærkt – hun bliver simpelthen så stor Alba <3 På mandag starter et nyt kapitel i hendes liv og bliver super dejligt for hende at komme ud blandt andre børn.

IMG_1047.JPG

Da jeg skulle bestille den super fine taske på www.jollyroom.dk – bliv jeg opmærksom på alle de super fine ting fra Skip Hop. Alba bliver jo et år her den 16 september – så måtte simpelthen have de super fine ABC byggeklodser til hende. Lille søster skal selvfølgelig ikke snydes – så blev til det super fine giraf tæppe til hende. Der er virkelig mange super fede ting fra dette mærke – blandet andet et virkelig fint aktivitets tæppe som jeg simpelthen er nød til at have til lillesøster når hun kommer til verden.

Sjovt som man bliver mester i at shoppe på nettet bare fordi man har barsel 😉 Vil nærmest kalde mig mester shopper – tror jeg i en periode så postbudet mere end jeg så min mand 😉 Godt der venter en barsel mere lige om hjørnet…

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - sendentanke.dk