KONKURRENCE

Alba har fødselsdag – hvor blev det sidste år af?

Hvor er det mærkeligt at tænke på – at jeg for 1 år siden ikke havde mødt Alba endnu. Tiden er fløjet af sted og jeg mindes tilbage til den 16 september 2013 hvor jeg meget bange og nervøs ventede på jeg skulle op til stuen hvor der skulle laves kejsersnit. Jeg skulle møde på sygehuset klokken 7.15 og tiden var LANG når man ikke vidste hvad der skulle ske, hvor ondt det ville gøre og hvem man lige om lidt skulle være mor for. Kunne jeg klare opgaven? Ville Alba være tilfreds med mig som mor og var jeg klar? Alle disse tanker forsvandt da jeg lidt over klokken 10 fik lagt lille Alba op på mit bryst – der var INGEN der kunne være en bedre mor for lille Alba end mig. 5 års kamp var endelig slut (læs om min kamp for at blive mor her) – og endelig kunne jeg kalde mig ALBAS MOR.

Jeg er en meget glad og taknemmelig kvinde – Alba er den bedste gave jeg nogensinde har fået. Hun overrasker mig hele tiden, har fuld fart på udviklingen, altid glad, smilende, griner og fylder mig dagligt med masser af energi. Selvfølgelig har det været hårdt og var helt ødelagt den første måned Alba var kommet til verden. Men pludselig er en hverdag uden søvn blevet en vane  og man kan godt komme igennem en dag uden så meget søvn. Efter 3 måneder sov lille Alba igennem og der kom endnu mere energi og overskud på min konto. Jeg havde tid og iverskud til at sætte mig selv i fokus – med der resultat Alba fik en meget gladere mor.

I dag bliver Alba 1 år – og der er mange følelser på spil i min krop. Er simpelthen så STORT og bliver så rørt ved tanken. I går da jeg hentede Alba i dagplejen hang der et skilt om at hun havde fødselsdag i dag  allerede der begyndte tårerne at trille. Havde for 2 år siden slet ikke ture håbe på jeg nogensinde blev nogles mor – og slet ikke Albas mor. I dag er både en fest dag for Alba og jeg – Alba bliver 1 år og jeg kan fejre 1 års dag som MOR – hvor stort er det.

En meget glad, tilfreds og stolte mor til et årige Alba – som snart skal være storesøster – kan man ønske sig mere. Vi ønsker jer alle en fantastisk dag – håber i vil sende en tanke i vores retning med ønske om en dejlig dag 🙂

IMG_1463.JPG

IMG_1464.JPG

 

De super fine billeder er som ALTID taget af dygtige FOTOGRAF STEPHANIE SOMMER – den fine KJOLE og det fine hjemmelavet HÅRBÅND er begge dele bestilt hos HEADBANDS.DK

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE