Om at træne med pulsen

2 uger efter Forever F.I.T. C9

image

Det er nu to uger siden jeg stoppede på C9 – hvor jeg fik “genstartet” min krop, fik mere energi og fandt masser motivation til at give den gas med mit vægttab. På de sidste 2 uger har jeg tabt 4 kg og på mandag starter jeg på Forever F.I.T. F1 – som er en slags storesøster til C9. Min trang til søde sager er forsvundet og jeg har ikke drukket sodavand de sidste 14 dage. Jeg har fået nye sunde vaner og er vild med den effekt/forskel Aloe vera gør for mig.

En del har skrevet og spurgt hvor ofte man kan snuppe C9 – personligt ville jeg gøre det to gange om året. Kunne forestille mig jeg snupper et forløb igen efter jul – hvor min krop (måske) har jule hygget for meget 🙂

Du kan læse meget mere om mit C9 forløb her:

Forever F.I.T. Før/efter billeder

Forever F.I.T. C9 – RESULATET 

Hvad skal der ske efter Forever F.I.T. C9?

Hvor kan jeg købe Forever F.I.T. C9 ?

Boksen kan købes rundt omkring på nettet – I forbindelse med mit forløb kan du spare 10% på boksen. Skriv til mig på fitmom@outlook.dk – så skal jeg sørge for i får rabatten.

Vil du spare endnu flere penge på de populære bokse?

Så har du mulighed for at få dit eget indkøbsnummer hos Forever og spar fra 15 – 35 % på alle dine produkter.
Du bestiller dine varer over nettet, der er ingen binding, intet mindstekøb, ingen licens, ingen krav – det er helt GRATIS!
Kontakt mig for mere info: fitmom@outlook.dk

Jeg har i forbindelse med mit forløb oprettet en inspirationsgruppe på facebook, hvor alle er velkommen. Uanset om man er igang med et forløb (c9, F1, F2), overvejer det eller bare vil vide lidt mere. Planen er vi deler opskrifter, resultater, hjælper hinanden på vej og hvad der ellers falde folk ind. Jo flere vi er – jo mere inspiration. Så smut endelig forbi gruppen og bliv en del af den – du finder gruppen HER. 

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at træne med pulsen